ONS TEAM

Anke Oude Hengel
Anke Oude HengelBIG Registratie 39063696804

Anke is al vanaf 2006 werkzaam bij Fysiotherapie Teding van Berkhout en onze vriendelijke, energieke en empathische teamspeler. Ze koppelt deskundigheid en betrokkenheid op een natuurlijke wijze aan elkaar.

Anke heeft zich gespecialiseerd in de chronische zorg en is hiervoor aangesloten bij Chronisch Zorgnet en Onconet en is de therapeut waar u terecht kunt met chronische aandoeningen zoals COPD, COVID, diabetes, obesitas, artrose en oncologie. Anke geeft oncologische revalidatie voor de behandeling van lichamelijke klachten die het gevolg zijn van chemotherapie, immunotherapie, een operatie of bestraling. Graag gaat zij met u aan de slag om uw persoonlijke (beweeg)doelen te behalen. Naast de chronische aandoeningen verzorgt Anke bij ons in de praktijk mede de revalidatie na een knie- of heupprothese.

Om zelf fit te blijven loopt Anke hard in de duinen en slaat nog steeds een bal op het hockeyveld.

Caspar Gijsbertse
Caspar GijsbertseBIG Registratie 39055590604

Caspar is een vriendelijke en geduldige manueeltherapeut. Zijn specialisatie en aandachtsgebied ligt binnen de wervelkolom. Lage rugpijn, nekpijn en daaraan gerelateerde klachten waaronder heup/beenpijn, schouder/armpijn, hoofdpijn en duizeligheid.

De patiënten betrekken in hun eigen behandelplan door heldere uitleg en geruststellen staat bij hem hoog in het vaandel. Zijn kennis en deskundigheid van de wervelkolom past Caspar niet alleen toe binnen zijn behandelingen maar ook binnen regionale en landelijke samenwerkingsverbanden en kwaliteitsnetwerken. Namens de praktijk maakt hij deel uit van het team van de Rugpoli bij het Spaarne Gasthuis.

In zijn vrije tijd leeft Caspar een actief bestaan en besteedt menig uurtje in de CrossFit-box. In het weekend hardlopen of mountainbiken geeft hem veel energie om steeds weer de meest optimale zorg te kunnen leveren.

Erik Jansen
Erik JansenBIG Registratie 79033999204

Erik is een zeer ervaren en gemotiveerde fysiotherapeut binnen ons team die met veel enthousiasme zijn werk doet en altijd op zoek naar nieuwe kennis. Na zijn eerdere specialisatie als manueel therapeut heeft hij een aantal jaar geleden ook de opleiding tot sportfysiotherapeut afgerond. Knie-, heup- en schouderrevalidatie zijn zijn specifieke aandachtsgebieden

Hij staat graag met de geblesseerde sporter in de oefenzaal of op het veld en besteedt veel aandacht aan trainingsvormen die gericht zijn op het herstel van belastbaarheid.
Erik is als sportfysiotherapeut ook werkzaam op de sportpoli van het Spaarne Gasthuis, behoudt goede contacten met de orthopeden van de schouderpoli en is lid van Schoudernetwerk Kennemerland.

Tevens heeft Erik een aanvullende opleiding gevolgd in dry needling.

Zijn sportieve bezigheden zijn hardlopen, schaatsen, fietsen en snowboarden.

Vreni de Fluiter
Vreni de FluiterBIG Registratie 39912637404

Vreni is al sinds 2010 een vaste en zeer gewaardeerde kracht binnen ons team. Ze is sportfysiotherapeut en haar specialisaties hierin zijn enkel- en knierevalidatie en sportblessures bij kinderen.

Vreni is leefstijlcoach en aangesloten bij Chronisch Zorgnet waarin ze zich bezighoudt met de revalidatie van patiënten met longaandoeningen (COPD en COVID) en etalagebenen.
Ze vindt het leuk om zoveel mogelijk op de hoogte te zijn van de meest recente wetenschappelijke ontwikkeling om de inhoudelijke zorg voor haar patiënt op een zo hoog mogelijk niveau te houden.

Naast haar werk bij Fysiotherapie Teding van Berkhout is zij werkzaam als docent op de opleiding fysiotherapie van de Hogeschool van Amsterdam.

In haar vrije tijd is Vreni graag buiten aan het hardlopen of aan het wandelen.

Tom van Haarlem
Tom van HaarlemBIG Registratie 59924040604

Tom is een niet meer weg te denken kracht binnen ons team en al sinds 2014 werkzaam bij Fysiotherapie Teding van Berkhout. Tom is bij ons begonnen als medisch fitnesstrainer waarnaast hij de studie fysiotherapie volbracht heeft. Na zijn afstuderen is hij direct begonnen als fysiotherapeut waarin hij zich gespecialiseerd heeft in ouderenzorg en valpreventie. Hierin is hij verbonden met de valpoli van het Spaarne Gasthuis.

Zijn affiniteit met sport en bewegen past Tom toe in zijn orthopedische en neurologische revalidatie en hij staat altijd voor zijn patiënten klaar. Twee avonden in de week is hij ook te vinden bij DSOV in Vijfhuizen voor de begeleiding en looptraining van het eerste elftal.
In zijn vrije tijd leidt hij ook een actief bestaan en is regelmatig te vinden op de tennisbaan of in de CrossFitbox.

Nils van Eeden
Nils van EedenBIG Registratie 89929538704

Nils is bij ons binnengekomen als stagiair en na zijn afstuderen in 2021 direct bij ons komen werken. Met hem hebben we er een enthousiaste, leergierige en gedreven collega bij. In september is hij begonnen met de masteropleiding tot sportfysiotherapeut aan de SOMT in Amersfoort. Vanzelfsprekend gaat zijn aandacht uit naar de orthopedische- en sportrevalidatie waarbij hij specifieke interesse heeft in knie, enkel en heupblessures.
Hij vindt het belangrijk dat iedereen met plezier op zijn eigen niveau kan sporten en bewegen.

Samen met Erik verzorgt hij ook de sportrevalidatie op het veld van DSOV in Vijfhuizen. Bij hockeyclub Saxenburg verzorgt hij het sportspreekuur op dinsdagavond.

Zelf is Nils actief op de racefiets en padelbaan.

Carline Tannemaat
Carline TannemaatBIG Registratie 49915873204

Carline is als manueeltherapeut de expert in schouderklachten, waarvoor ze aangesloten is bij Schoudernetwerk Kennemerland, en complexe problematiek die ontstaat vanuit de wervelkolom. Ze gaat graag met u aan de slag om middels een actieve benadering te werken aan uw herstel. Ontwikkeling in haar vak heeft bij haar hoge prioriteiten en dit geeft ze graag door aan een nieuwe generatie fysiotherapeuten. Naast haar werk bij Fysiotherapie Teding van Berkhout is Carline docent op de opleiding fysiotherapie van de Hogeschool van Amsterdam. Zo is haar kennis altijd ‘up to date’. Zelf heeft ze ook een opleiding dry needling gevolgd.

Carline houdt van haar werk, maar geniet ook van haar vrije tijd. Daarin houdt ze zich onder andere bezig met spinning en yoga.

Margje Mul
Margje Mul
Kiki Droog
Kiki Droog

Kiki is ondanks haar jeugdige leeftijd al jarenlang bij ons een bekend gezicht als begeleider van het medisch fitness. Ze is leergierig en gedreven en haar werkomgeving heeft haar gestimuleerd om fysiotherapie te gaan studeren. De kennis die zij opdoet tijdens haar studie kan zij uitstekend toepassen bij ons in de praktijk.

Haar ambitie is om zich na haar studie te specialiseren in de sportfysiotherapie.
Fitness en snowboarden zijn haar hobby’s.

Bram Jansen
Bram Jansen

Bram is onze jongste aanwinst als medisch fitnesstrainer en begeleidt u met zijn jeugdig enthousiasme bij het sporten. Hij volgt de opleiding sport en bewegen aan het ROC in Amsterdam en heeft vorig jaar hierbij zijn diploma behaald van fitnesstrainer.

Een gezonde leefstijl en veel sporten staan bij hem hoog in het vaandel.
Fitness, calasthenics, snowboarden en kickboksen zijn de sporten die Bram zelf beoefent.

Wendy Tebben
Wendy Tebben

Wendy is sinds september 2020 het gezicht en de stem achter de balie. Zij ondersteunt het team bij belangrijke administratieve handelingen en planning en bij het beheer van de agenda’s.

Wendy is behulpzaam, sociaal en ontvangt de cliënten met een luisterend oor.
In haar vrije tijd waait ze graag uit op het strand.