sport

Medisch Fitness

Zou u graag op een verantwoorde manier aan uw gezondheid en conditie willen werken, maar weet u niet hoe u dit aan moet pakken? Zoekt u een goed onderbouwde manier om sportief aan de slag te gaan? Medisch fitness van Fysiotherapie Teding van Berkhout is bij uitstek geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters die op zoek zijn naar het perfecte oefenprogramma. Hierbij maakt het niet uit op welk niveau u kunt functioneren, onze aanpak voor medische fitness gaat uit van uw mogelijkheden, en onze specialisten stellen een programma voor u samen dat optimaal aansluit bij uw fysieke gesteldheid. Wilt u weten wat medisch fitness voor u kan betekenen? Ons team legt de voordelen graag aan u uit.

Zwanger en fit

Wilt u actief werken aan een gezonde zwangerschap? De wetenschap heeft bewezen dat sporten tijdens de zwangerschap helpt om zwangerschap gerelateerde klachten te verminderen of te voorkomen, en daarnaast een goede manier is om een optimaal verloop van de zwangerschap te garanderen. Bovendien herstelt u na de zwangerschap sneller en kunnen bekkenbodemproblemen effectief voorkomen worden. Deze voordelen zijn het uitgangspunt van zwanger en fit.

De zwanger en fit cursus bestaat uit fysieke training en is zowel voor zwangere vrouwen als recentelijk bevallen vrouwen geschikt. U kunt bij Fysiotherapie Teding van Berkhout al vroeg in de zwangerschap beginnen met zwanger en fit.