Fysiofitheidscan

Het is algemeen bekend dat beweging goed is voor de gezondheid. Een actief levenspatroon draagt bij aan een goede fysieke en mentale conditie, en zorgt ervoor dat u langer gezond en mobiel blijft. Maar hoe fit bent u eigenlijk? Wat is nu precies uw bewegingsbehoefte? Welke manier van sporten is voor u de meest gezonde keuze, en hoeveel beweging heeft u nodig om uw gezondheid op het optimale peil te houden?

De FysioFitheidScan is ontwikkeld om een antwoord op deze en andere vragen te bieden, en is voor iedereen geschikt. Of u nu weinig beweegt of juist regelmatig sport, met de FysioFitheidScan krijgt u direct inzicht in uw conditie en wat u het beste kunt doen om op het ideale niveau te brengen. Wilt u weten wat de FysioFitheidScan precies inhoudt? De specialisten van Fysiotherapie Teding van Berkhout vertellen u graag meer!

Hoe werkt de FysioFitheidScan?

De FysioFitheidScan biedt direct inzicht in uw gezondheid en bewegingspatroon, en vormt de basis voor een persoonlijk gezondheidsadvies. Motivatie en bewustwording zijn hierbij het uitgangspunt – de FysioFitheidScan is geen oordeel, maar een positieve stimulans met gerichte sportieve adviezen.

Wanneer u zich inschrijft voor de FysioFitheidScan krijgt u van tevoren een korte vragenlijst toegestuurd, die u voorafgaand aan de afspraak met de fysiotherapeut kunt invullen. De specialist neemt uw antwoorden met u door, en vertelt u vervolgens meer over de Nederlandse Norm Gezond Bewegen. Aansluitend wordt uw conditie getoetst, en kan op basis van uw voorkeur gekeken worden naar uw kracht, lenigheid en coördinatie. Het onderzoek duurt ongeveer een half uur en u krijgt na afloop direct een persoonlijk advies van de fysiotherapeut.

Maak een afspraak voor onze FysioFitheidScan!

Wilt u weten hoe het precies met uw fysieke conditie gesteld is, en welke oefeningen u het beste kunt kiezen om het meeste uit uw lichaam te halen? Maak dan een afspraak bij Fysiotherapie Teding van Berkhout om de FysioFitheidScan te doen! U kunt hiervoor zonder verwijzing bij onze praktijk terecht. Onze fysiotherapeuten geven u vervolgens een goed onderbouwd inzicht in uw fysieke conditie, en bieden sportieve adviezen op maat.

Heeft u nog specifieke vragen over de FysioFitheidScan, of bent u benieuwd naar onze verdere specialisaties? In dat geval kunt u altijd contact opnemen met Fysiotherapie Teding van Berkhout. Ons team voorziet u graag van de informatie die u zoekt.