Certificering als PlusPraktijk in Haarlem

Fysiotherapie Teding van Berkhout is sinds 2010 Plus gecertificeerd en sinds 2015 gestart met het vervolgtraject binnen de Pluscertificering namelijk het Effectiviteitstraject.

Wij worden door zorgverzekeraars, Zorg en Zekerheid, CZ, Menzis, VGZ en de Friesland erkent als PlusPraktijk. Deze erkenning is voorbehouden aan fysiotherapiepraktijken die de door de beroepsgroep overstijgende kwaliteitseisen welke door de SKMZ zijn gesteld. Hierover meer op website SKMZ.

Ook voor ZilverenKruis zijn wij PlusPraktijk. ZilverenKruis heeft echter andere voorwaarden tbv haar PlusPraktijken dan de verzekeraars aangesloten binnen de SKMZ. Lees meer op zilverenkruis.nl.

Voor de toekenning van het predicaat PlusPraktijk wordt gekeken naar deskundigheid, professionaliteit, intakeprocedures, behandelwijzen en de uiteindelijke resultaten. De tevredenheid van onze cliënten speelt hierbij uiteraard een sleutelrol.

Door zich als PlusPraktijk te onderscheiden heeft Fysiotherapie Teding van Berkhout bewezen ruimschoots te voldoen aan de eisen en behoeften van onze patiënten en cliënten.