Onze focus op kwaliteit

Bij Fysiotherapie Teding van Berkhout streven wij ernaar om onze patiënten en cliënten consequent de best mogelijke zorg te bieden. Om dit te garanderen houden wij de kwaliteit van onze dienstverlening op diverse manieren scherp in de gaten.

Lees verder over onze visie op kwaliteitsmanagement, onze certificering voor kwaliteitsbeleid en onze samenwerkingen met andere zorginstanties.

Kwaliteit in onze praktijk

Fysiotherapeuten zijn direct verantwoordelijk voor het welzijn van hun patiënten. Fysiotherapie Teding van Berkhout neemt deze verantwoordelijkheid bijzonder serieus. Daarom evalueren wij de kwaliteit in onze praktijk regelmatig. Wij luisteren naar onze cliënten, toetsen de kennis en vaardigheden van onze professionals en zoeken continu naar manieren om onze dienstverlening verder te perfectioneren. Hierdoor kunnen wij zorgverzekeraars, artsen en patiënten altijd de oplossingen bieden die zij zoeken.

<ONTDEK HOE WIJ ONZE KWALITEIT CONTINU VERBETEREN>

Certificering en samenwerking

Het kwaliteitsbeleid van Fysiotherapie Teding van Berkhout is gericht op het realiseren van concrete verbeteringen op het gebied van zorg en service. Certificering en samenwerking zijn een belangrijk onderdeel van onze visie op kwaliteit.