Een passende stage in de fysiotherapie

Fysiotherapie is een sterk praktijkgerichte behandelvorm. Een effectieve behandeling vereist een effectieve vertaling van theorie naar praktijk – een fysiotherapeut is feitelijk zowel diagnosticus en behandelaar. Binnen de studie Fysiotherapie is de stage daarom één van de belangrijkste onderdelen. Je leert als student tijdens je fysiotherapie stage om je vaardigheden op de juiste manier in te zetten, en krijgt hiermee de ervaring die je nodig hebt om als professional te functioneren.

Fysiotherapie Teding van Berkhout is een erkend opleidingsinstituut. Wij werken samen met de Hogeschool van Amsterdam (HvA) en de Stichting Opleiding Musculoskeletale Therapie in Amersfoort (SOMT). Studenten kunnen bij ons geplaatst worden voor een uitdagende stage fysiotherapie op het juiste niveau.

Hoe werkt een stage bij Fysiotherapie Teding van Berkhout?

Wanneer je voor een stage bij Fysiotherapie Teding van Berkhout geplaatst wordt krijg je altijd full-time begeleiding van ervaren fysiotherapeuten. Onze praktijk heeft 3 stagebegeleiders die samen in staat zijn om 2 stagiair(e)s te begeleiden.

 

Tijdens de fysiotherapie stage ligt de nadruk op het praktisch implementeren van de theorie die je hebt geleerd. Onze begeleiders ondersteunen de stagiair(e) hierin, en helpen tegelijkertijd om klinisch redeneren te verbeteren. Methodisch handelen, patroonherkenning en EBP komen hierbij uitgebreid aan de orde, en de fysiotherapie stage is gebaseerd op een helder omschreven verwachtingspatroon en een SMART-geformuleerd leerplan.

 

Fysiotherapie Teding van Berkhout is een innovatieve praktijk. Dit uit zich in de individuele aandacht die wij aan onze stagiair(e)s besteden, maar ook in de sfeer en de uitdagingen waarmee je tijdens de fysiotherapie stage te maken krijgt. Wij ondersteunen zowel beroepsmatige als persoonlijke ontwikkeling, en vragen stagiair(e)s om actief bij te dragen aan de ontwikkeling van onze fysiotherapeutische zorg.

Meer weten over onze fysiotherapie stage?

Ben je voor een stage bij Fysiotherapie Teding van Berkhout geplaatst en heb je behoefte aan meer informatie? Heb je specifieke vragen over onze stageprocedure, of zou je graag meer willen weten over onze praktijk? In dat geval kun je direct contact opnemen met ons team. Wij kunnen alle vragen over jouw stage duidelijk beantwoorden.

Vul hieronder het formulier in.

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Uw bericht