Heldere uitleg – onze praktijkfolders

Of het nu gaat om onze werkwijze, de achtergrond van onze behandelmethoden of de specialisaties die wij aanbieden – bij Fysiotherapie Teding van Berkhout vinden wij het belangrijk dat u altijd een antwoord kunt vinden op uw vragen. Om zowel artsen als patiënten optimaal van dienst te kunnen zijn hebben wij deze informatie in onze praktijkfolder fysiotherapie gebundeld.

Van het praktijkreglement tot de veiligheid van uw persoonlijke gegevens – alle details van onze fysiotherapie staan in de praktijkfolder duidelijk uitgelegd. Daarnaast vindt u ook informatie over de kwaliteitscertificatie van onze praktijk. Wij raden u aan om de praktijkfolder fysiotherapie aandachtig door te lezen en goed te bewaren.

De praktijkfolder van Fysiotherapie Teding van Berkhout is niet alleen aan de balie van de praktijk verkrijgbaar – u kunt de praktijkfolder fysiotherapie ook online lezen, printen en opslaan.

Download

de praktijkfolder
de behandelvoorwaarden

De praktijkfolder fysiotherapie is opgesteld in het PDF-bestandsformaat. Om deze te kunnen lezen heeft u de Adobe Acrobat Reader nodig, of een vergelijkbaar programma dat in staat is om PDFs uit te lezen. Voor de meeste gebruikers zal dit programma al op de computer geïnstalleerd zijn.

Kunt u de praktijkfolder fysiotherapie niet lezen? Download hier de gratis Adobe Acrobat Reader.

Vragen over onze praktijkfolders?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of de kwalificaties van onze therapeuten? Heeft u vragen over specifieke behandelmethoden uit onze praktijkfolder fysiotherapie, of wilt u weten welke behandeling het beste geschikt is om uw klachten te verhelpen?

De specialisten van Fysiotherapie Teding van Berkhout staan altijd klaar om u te informeren. Neem telefonisch of via de website contact op met ons team en maak een afspraak. U kunt zowel met als zonder verwijzing van een behandelend arts bij ons terecht.