Fysiotherapie Teding van Berkhout

Fysiotherapie Teding van Berkhout is de specialist op het gebied van gezonde beweging en de behandeling van lichamelijke klachten. Als patiënt kunt u bij onze fysiotherapie praktijk terecht voor een breed scala aan ondersteunende en begeleidende specialisaties op gebied van lichamelijk functioneren. Deze expertises zijn echter niet het hele verhaal – ieder behandeltraject is een kwestie van wederzijds vertrouwen en begrip.

Om u een helder inzicht te bieden in onze meerwaarde vertellen wij u dan ook graag wat meer over onszelf en onze fysiotherapie praktijk. Op de website vindt u alle informatie die u nodig heeft om een goed beeld te krijgen van onze werkwijze, sociale visie en kwaliteitsborging.

De visie van onze fysiotherapie praktijk

Vergrijzing, veranderende leefpatronen, nieuwe visies op werk en vrijetijdsbesteding – de moderne maatschappij ontwikkelt zich in hoog tempo. Deze veranderingen creëren nieuwe kansen, maar ook nieuwe klachtenpatronen. Als fysiotherapie praktijk willen wij dan ook actief participeren in deze dynamische maatschappij.